Skip to main content

Food Festival: Στην Αθήνα ταξιδεύουν οι γεύσεις της Θεσσαλονίκης

Επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής της Θεσσαλονίκης θα προσφέρουν συνταγές που θα φέρουν την ιδιαίτερη «υπογραφή» της πόλης μας στην πλατεία Κοτζιά.

Διήμερο φεστιβάλ street food διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, το 7o Thessaloniki Food Festival στο πλαίσιο προώθησης της τοπικής γαστρονομίας, με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Γνωστές και καταξιωμένες επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής της Θεσσαλονίκης θα προσφέρουν παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές, που θα φέρουν την ιδιαίτερη «υπογραφή» της πόλης μας, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, την πλατεία Κοτζιά.

«Αυτή η ανάγκη για δημιουργία, πρωτοπορία και η διαρκής μας ανησυχία για πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στο να δώσουν νέα πνοή στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας, καθώς και στην τοπική επιχειρηματικότητα, υπήρξε η κινητήριος δύναμη πίσω από το ‘’Thessaloniki Street Food Festival’’» τονίζει ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας και καταλήγει: «Καλούμε όλους τους Αθηναίους, αλλά και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας να επισκεφθούν τη διοργάνωση και να απολαύσουν τις ιδιαίτερες γεύσεις της Θεσσαλονίκης».

To διήμερο πραγματοποιείται με τη συνεργασία των ομάδων «Up And Loud» και «Street Food Thessaloniki».