Skip to main content

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Περαία και Επανομή

Τη φωταγώγηση των δέντρων θα τελέσει ο Δήμαρχος του Δήμου Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, μεταφέροντας τις ευχές του σε όλους τους συμπολίτες.

Ο δήμος Θερμαϊκού καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με τη φωταγώγηση των δύο δένδρων σε Περαία και Επανομή, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.

Τη φωταγώγηση των δέντρων θα τελέσει ο Δήμαρχος του Δήμου Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, μεταφέροντας τις ευχές του σε όλους τους συμπολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 9/12 και ώρα 18.00, στο πάρκο επί της οδού Ανθέων, στην Περαία θα ξεκινήσει η τελετή για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που θα συντροφεύσουν μελωδίες από την Φιλαρμονική του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. , αλλά και κάλαντα από τη Χορωδία του. Τα παιδιά που θα είναι παρόντα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ψυχαγωγικό πρόγραμμα (λαλαland).

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 10/12 και ώρα 18.00, οι δρόμοι οδηγούν στην Επανομή για την εκδήλωση της «Νύχτας των Ευχών», με το άναμμα του δέντρου στην κεντρική πλατεία.

Παράλληλα όσοι βρεθούν στην εκδήλωση θα απολαύσουν τη μουσική σχολή «ΚΙΘΑΡΙΣ» να «ψάλλει» τα κάλαντα, αλλά και τη Φιλαρμονική του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. να μαγεύει με τη μουσική της. Τα μικρά θα ψυχαγωγηθούν με πρόγραμμα ειδικά για αυτούς (λαλαland).

Οι «Αστρογειτονιές» όμως δεν τελειώνουν εδώ. Οι προγραμματισμένες διοργανώσεις του Δήμου Θερμαϊκού πληθαίνουν και χαρίζουν στιγμές μαγείας.

«Ας υποδεχτούμε, λοιπόν, τις γιορτές με το πιο φωτεινό μας χαμόγελο, αυτό που αρμόζει στις μέρες που διανύουμε», τονίζει σχετική ανακοίνωση.