Skip to main content

Καβγάς Γούλα – Αβραμόπουλου με πρόσχημα τον... Λεκάκη

Ο έντονος διάλογος μεταξύ της προέδρου του Σώματος Καλυψώς Γούλα και του πρώην προέδρου Παναγιώτη Αβραμόπουλου για θέμα του αντιδημάρχου Πέτρου Λεκάκη

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου μεταξύ της προέδρου του Σώματος Καλυψώς Γούλα και του πρώην προέδρου Παναγιώτη Αβραμόπουλου.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης στο πλαίσιο του έργου “React” της Ύπατης Αρμοστείας με το Δήμο Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης απάντησε για  θέμα η πρόεδρος του του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, η οποία είναι πρώην αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και είχε χειριστεί το ζήτημα.

Η απάντηση της όμως προκάλεσε την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Αβραμόπουλου, ο οποίος επισήμανε ότι θα έπρεπε να δώσει απαντήσεις για το ζήτημα ο νυν αντιδήμαρχος Πέτρος Λεκάκης.

«Γνωρίζω το θέμα και έχω δικαίωμα να μιλώ, ο κ. Λεκάκης, ήδη, μίλησε. Δεν θα παίρνετε έτσι το λόγο», σχολίασε η κ. Γούλα.

«Δεν είστε όμως άλλο αντιδήμαρχος και θέλω να ακούσω τον νυν αντιδήμαρχο», απάντησε ο κ. Αβραμόπουλος.

«Και εσείς δεν είστε πλέον πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Δεν μπορείτε να παίρνετε μόνο σας τον λόγο. Με προσβάλετε, έχω μια εμπειρία εδώ και 6 χρόνια», ανταπάντησε η κ. Γούλα.

«Υπάρχει αντιδήμαρχος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, εκτός και εάν δεν τον εμπιστεύεστε», σχολίασε ο κ. Αβραμόπουλος.