Skip to main content

Φρίκη: Στραγγάλισε το 7χρονο παιδί του επειδή έκανε φασαρία

Αστυνομικός των ΜΑΤ σκότωσε το επτά χρονών κοριτσάκι του, επειδή, όπως είπε στην ανάκρισή του, δεν σταματούσε να κάνει φασαρία.

Σοκ προκαλεί η υπόθεση φόνου 7χρονου κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα, στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 το μεσημέρι σήμερα, όταν 47χρονος αστυνομικός, που σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετεί στα ΜΑΤ, στραγγάλισε το επτά ετών παιδί του.

O 48χρονος έχει ήδη συλληφθεί και ανακρίνεται από άνδρες του Τμήματος Εγκληματών Κατά Ζωής, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχει παραδεχθεί την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Voria.gr, ο άνδρας, που εξετάζεται για ψυχολογικά προβλήματα, είπε στους αστυνομικούς πως βιαιοπράγησε κατά του παιδιού του, με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατό του, επειδή έκανε φασαρία.

Ήδη έχει ενημερωθεί η εισαγγελέας, η οποία ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 48χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Την ώρα του εγκλήματος, η σύζυγός του απουσίαζε, ενώ όταν έφθασε στο σπίτι ήταν σε κατάσταση - σοκ, κραυγάζοντας απελπισμένα το όνομα του παιδιού της.

Ο 47χρονος αρχιφύλακας υπηρετούσε ως σκοπός στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ. Είχε επιστρέψει πρόσφατα στην υπηρεσία έπειτα από άδεια που είχε πάρει καθώς γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του.