Skip to main content

Φθινόπωρο και σήμερα με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά περιόδους ισχυρές - Έως και 6 μποφόρ οι άνεμοι

Φθινοπωρινό θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού και σήμερα Κυριακή, καθώς αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από το βράδυ στα δυτικά.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά περιόδους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στη Μακεδονία και πιθανόν από τη νύχτα στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνεόυν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ με ενίσχυση από τη νύχτα στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου.