Skip to main content

ΓΑΔΑ: Έχουν διατεθεί 1.421 αστυνομικοί στη Δυτική Αττική

Η δήμαρχος Μάνδρας, την Κυριακή προχώρησε στην καταγγελία ότι δέκα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού.

Από τις 16 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί στην περιοχή της Μάνδρας και της Νέας Περάμου 1.421 αστυνομικοί, συνολικά, με ανάλογο αριθμό μέσων, ενώ συνεχίζεται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η διάθεση ενισχυτικών δυνάμεων στην συγκεκριμένη περιοχή, όπως τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η δήμαρχος Μάνδρας, την Κυριακή προχώρησε στην καταγγελία ότι «δέκα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που δηλώθηκαν το Σάββατο ότι θα έκαναν περιπολίες για το πλιάτσικο στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:


Συνεχίζεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η διάθεση ενισχυτικών δυνάμεων στην περιοχή της Μάνδρας - Νέας Περάμου, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την πρόσφατη κακοκαιρία και για όσο διάστημα απαιτηθεί.

Σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, έχουν διατεθεί συνολικά 249 αστυνομικοί, που στελεχώνουν 3 Ο.Π.Κ.Ε., 85 εποχούμενες και πεζές περιπολίες και 6 Ομάδες ΔΙΑΣ. Συνολικά από 16 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί 1.421 αστυνομικοί με ανάλογο αριθμό μέσων.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι από σήμερα το Γραφείο Ταυτοτήτων του Τμήματος Ασφάλειας Μάνδρας λειτουργεί με αυξημένο προσωπικό, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες στην έκδοση Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, γνωρίζεται ότι λειτουργούν στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας-Ειδυλλίας η τηλεφωνική γραμμή 2131521657 και στο Τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας-Ειδυλλίας η τηλεφωνική γραμμή 2131521592».