Skip to main content

Γάλα με κακάο το νέο προϊόν από τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα

Το νέο προιόν γάλα κακάο, του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα στους αυτόματους πωλητές μπουκαλιών.

Το νέο προϊόν για τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα είναι πια γεγονός. Ο λόγος για το γάλα κακάο θες CHOCO, το οποίο από την περασμένη Δευτέρα βρίσκεται στους αυτόματους πωλητές μπουκαλιών του συνεταιρισμού.

Από την περασμένη Δευτέρα στους αυτόματους πωλητές μπουκαλιών βρίσκεται το γάλα κακάο θες CHOCO με τη σφραγίδα ποιότητας του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο προϊόν του Συνεταιρισμού, κυκλοφορεί σε όλα τα σημεία πώλησης στη Θεσσαλονίκη και ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αλλά και την προτίμηση των Θεσσαλονικέων.

Το νέο προϊόν θες CHOCO διατίθεται σε συσκευασία tetra pack και είναι η απάντηση του Συνεταιρισμού στην  απαίτηση μικρών αλλά και μεγαλύτερων φίλων του.

Το "θες CHOCO" πωλείται σε συσκευασία των 500 ml στην τιμή του ενός ευρώ, τιμή που, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι αυτή τη στιγμή η πλέον ανταγωνιστική της αγοράς. Πρόκειται για προϊόν που παρασκευάζεται από 100% ΘΕΣγάλα και παραπέμπει στην μεγάλη αποδοχή που γνώρισε και το γάλα του Συνεταιρισμού, (πλήρες και ελαφρύ) στην τοπική κοινωνία.

Την ίδια στιγμή, ο συνεταιρισμός άνοιξε το 15ο κατάστημα του στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, απο το πρωί του περασμένου Σαββάτου το νεο κατάστημα του Συνεταιρισμού λειτουργεί στην περιοχή της Τριανδρίας στη συμβολή των οδών Αγ. Σπυρίδωνος και Τρικούπη και συγκεντρώνει ήδη το ενδιαφέρον και την προτίμηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για να προμηθευτούν φρέσκο, συνεταιριστικό ποιοτικό γάλα, πλήρες και ελαφρύ, αλλά και το νεο προϊόν θες CHOCO.

Το νέο προιόν κυκλοφορεί σε όλους τους αυτόματους πωλητές