Skip to main content

Γαλατσόπουλος: «Να αποκτήσουμε μία σταθερή διοίκηση»

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 FM» τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ένα από τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής μπάσκετ που σύστησε ο Ερασιτέχνης, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.
 
Αναλυτικά:
 
«Η ομάδα πέτυχε ένα μεγάλο στόχο και αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Οι χαρές, όμως, κρατάν λίγο. Τα προβλήματα υπάρχουν και είναι σοβαρά. Ο στόχος του Ερασιτέχνη είναι να δημιουργηθεί μία ισχυρή διοίκηση με όσο το δυνατό πιο ενωτικό σχήμα που θα πρέπει να "τρέξει" δύο βασικά θέματα. Να αντιμετωπίσει τις υποχρεώσεις που δημιουργεί το άρθρο 99 και μετά να συγκροτήσει ομάδα. Χρειάζεται μία διοίκηση από ανθρώπους μέσα από τον ΠΆΟΚ που θα δώσει όραμα, γιατί δεν υπάρχει επενδυτής για να κάνει κάτι τέτοιο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι ανάλογο με αυτό που γίνεται στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε σίγουρα να γίνουμε ΠΑΕ, ο Ζαγοράκης είναι ένας. Όμως πρέπει να αποκτήσουμε μία διοίκηση σταθερή, έστω Πρωτοδικείου, για να μπει ένα πλάνο διετίας ή τριετίας και να γίνει προγραμματισμός».
 
Για τις επαφές που θα γίνουν τις επόμενες μέρες: «Έγινε ένα δ. σ. και αποφασίστηκαν δύο πράγματα: Η διοίκηση Πρωτοδικείου να κάνει τον απολογισμό και το δεύτερο μέχρι την Τετάρτη να βγει απόφαση για νέα διοίκηση. Τη Δευτέρα θα κληθούν κ. Πανάκας, ο κ. Κανώτας για νέα διοίκηση και ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο Μπάνε πρέπει να μπει μπροστά γιατί έχει τα εχέγγυα και να πείσει τον κόσμο και να εκπροσωπήσει τον σύλλογο, να δώσει όραμα».
 
Για τις δηλώσεις του Μπάνε Πρέλεβιτς: «Δεν θέλαμε να βάλουμε τον Μπάνε μέσα σε πέντε άτομα για να τον κρίνουμε, ούτε να τον αξιολογήσουμε. Ο στόχος του δ.σ. ήταν αντί οι ενδιαφερόμενοι αντί να μιλούν σε 15 ανθρώπους να μιλούν σε λίγους. Αν θεωρούν ότι αποτελεί υπερβολή η παρουσία μου του κ. Βιολίδη, του κ. Δ,. Παπαδόπουλου και των άλλων μελών στην επιτροπή, είναι λάθος».
 
Για τους κινδύνους που δημιουργεί το άρθρο 99: «Θα δεσμεύσει την εταιρία για κάποια χρόνια και αυτό είναι επικίνδυνο. Θα πρέπει να είμαστε πόλύ  σφιχτοί και όχι να ξεφεύγει το μυαλό μας επειδή παίζουμε Ευρωλίγκα».