Skip to main content

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Οι άνεμοι στην πόλη θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη. Προβλέπεται να σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη με πιθανότητα σποραδικών όμβρων το πρωί ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Και στις υπόλοιπες περιοχές στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου