Skip to main content

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Αναμένεται να σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές στα νοτιοανατολικά με γρήγορη όμως βελτίωση του καιρού. Τοπικοί όμβροι προβλέπονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι τοπικά στα πελάγη έως 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Αναμένεται να σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αντίστοιχα, αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός και στη Μακεδονία και τη Θράκη. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου.