Skip to main content

Στα ύψη θα φθάσει και σήμερα ο υδράργυρος στη Θεσσαλονίκη

Μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά του νομού - Έως 3 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι

Αίθριος και με υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται ο καιρός για σήμερα σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 38 βαθμούς.

Σε Μακεδονία και Θράκη o καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.