Skip to main content

Γενική συνέλευση των πρώην μετόχων του ΟΑΣΘ την Κυριακή

Στη συνέλευση, προς ενημέρωση των μελών, θα μιλήσει ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, καθώς και νομικοί σύμβουλοι.

Γενική συνέλευση των πρώην μετόχων του ΟΑΣΘ θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στις 10:30 το πρωί, σε αίθουσα του συνεδριακού κέντρου «Ι. Βελλίδης».

Στη συνέλευση, προς ενημέρωση των μελών, θα μιλήσει ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, καθώς και νομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι θα κληθούν να λάβουν αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις τους, αφού προηγουμένως γίνει αναλυτική συζήτηση σχετικά με την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί μετά την κρατικοποίηση του Οργανισμού.

Υπενθυμίζεται ότι πρώην μέτοχοι ισχυρίζονται ότι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, καθώς, όπως λένε, δεν τους καταβάλλεται το ανάλογο μέρισμα.

Σε αυτά θα επιχειρηθούν να δοθούν απαντήσεις από τους νομικούς συμβούλους με τους οποίους συνεργάζονται τα διάφορα σωματεία των πρώην μετόχων. Επίσης, στη γενική συνέλευση θα γίνει συζήτηση και για τις μελλοντικές κινήσεις τους, δικαστικές και άλλες καθώς και ενημέρωση για τις επικείμενες δίκες με κορυφαία αυτήν της 5ης Δεκεμβρίου, όταν πρόκειται να συζητηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή των πρώην μετόχων κατά της συνταγματικότητας του νόμου με τον οποίο έγινε η κρατικοποίηση του Οργανισμού.

Το «παρών» στη συνεδρίαση θα δόσει η Επιτροπή των Επαγγελματικών Σωματείων Μετόχων ΟΑΣΘ:

1. Σωματείο Μετόχων Ο.Α.Σ.Θ. «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

2. Σύνδεσμος Λεωφορειούχων Μετόχων Ο.Α.Σ.Θ. «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ»

3. Σωματείο Λεωφορειούχων Προαστιακών Γραμμών Θεσσαλονίκης

4. Σωματείο Αυτοκινητιστών Μετόχων Ο.Α.Σ.Θ. «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ»

5. Σύνδεσμος Μετόχων Ο.Α.Σ.Θ. «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

6. Σωματείο Μετόχων Ο.Α.Σ.Θ. Τέως 54ο ΚΤΕΛ και Υπεραστικών Γραμμών Ν. Θεσσαλονίκης «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»