Skip to main content

Γεννηματά: Η ΔΕΘ αναδεικνύει τη δημιουργική Ελλάδα

Συνάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ-Helexpo.

Το παράδειγμα για το τι μπορεί να πετύχει αυτός ο τόπος και τι δημιουργικότητα υπάρχει αναδεικνύεται μέσα στην ΔΕΘ, επισήμανε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια συνάντησής της με την διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ-Helexpo.

Η κ. Γεννηματά τόνισε απευθυνόμενη στη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα ότι η στρατηγική της έκθεσης είναι προς την κατεύθυνση του στοιχήματος που έχει να κερδίσει η Ελλάδα.

Παράλληλα, διατύπωσε την σιγουριά ότι του χρόνου η ΔΕΘ θα έχει ακόμη περισσότερους εκθέτες.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας αναφέρθηκε στην ενίσχυση του διεθνούς ρόλου της έκθεσης, καθώς και στο σχέδιο ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, παρέθεσε τις επιδόσεις της φετινής 82ης διοργάνωσης, η οποία είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας δεκαετίας.

Η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo δώρισε στην κ. Γεννηματά μια φωτογραφία της ΔΕΘ του 1926.

Τέλος, η κ. Γεννηματά συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του κόμματος της επισκέφθηκε και περίπτερα της έκθεσης.