Skip to main content

Γεωργιάδης: Η εξεταστική για την Υγεία θα αναδείξει το έργο μου

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας δηλώνει ευτυχής για την εξεταστική για την Υγεία επειδή θα αποκαλύψει τα όσα πέτυχε.

«Ευτυχής» για την Εξεταστική στον χώρο της Υγείας δηλώνει, σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης γιατί, όπως υποστηρίζει, θα αναδειχθεί το έργο του ως υπουργού Υγείας, που μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη και προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, προαναγγέλλει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι μόλις γίνει κυβέρνηση η ΝΔ θα καταθέσει τη δική της πρόταση για Εξεταστική για την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκφράζει βεβαιότητα ότι η αξιολόγηση θα κλείσει καθώς, όπως ισχυρίζεται, «ο κ. Τσίπρας θέλει πάρα πολύ να μείνει πρωθυπουργός και οι βουλευτές του να μείνουν βουλευτές».

Ερωτηθείς γιατί η ΝΔ μιλάει για 4ο μνημόνιο την ώρα που και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας διαβεβαιώνει ότι «δεν θα υπάρξει άλλο», ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά αφοπλιστικά: «Δεν σημαίνει ότι όταν λέει κάτι ο κ. Σόιμπλε είναι κατ' ανάγκη σωστό» και υποστηρίζει την άποψη ότι τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση ισοδυναμούν με 4ο μνημόνιο.

Επαναλαμβάνει την αναγκαιότητα των εκλογών, δηλώνοντας ωστόσο ότι «αν ήταν στο χέρι του κ. Τσίπρα δεν θα είχαμε ποτέ ξανά εκλογές στην Ελλάδα».

Επιπλέον, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία» και γι΄ αυτό ο ίδιος δεν ήταν υποστηρικτής της θεωρίας της «αριστερής παρένθεσης».

Τέλος, αναφερόμενος στα έργα που εγκαινιάζονται από τον πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει στο Πρακτορείο ότι «οι αυτοκινητόδρομοί θα είχαν λήξει εδώ και 1,5 χρόνο εάν δεν τους σταματούσε η πρώτη φορά αριστερά», ενώ προσθέτει ότι η εκχώρηση των αεροδρομίων στη Fraport και το Ελληνικό είναι έργα Σαμαρά.