Skip to main content

Νέα δρομολόγια από Γερμανία για Θεσσαλονίκη το 2018

Πέραν των απευθείας δρομολογίων για την Αθήνα και των πτήσεων για Σάμο, Ρόδο, Κρήτη και Κω η Germania ανακοίνωσε νέα δρομολόγια για Θεσσαλονίκη.

Νέα δρομολόγια από Γερμανία για Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα το 2018 ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία Germania, πέραν των απευθείας δρομολογίων για την Αθήνα και των πτήσεων για Σάμο, Ρόδο, Κρήτη και Κω.

Από την Αθήνα, προσφέρονται επίσης πτήσεις σε επιλεγμένα Ελληνικά νησιά, μέσω της εμπορικής συμφωνίας που ισχύει με την Sky Express.

Ακόμη, η Germania ενισχύει τα δρομολόγια της από το Dusseldorf για διάφορους τουριστικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2018. Οι νέοι προορισμοί για την Ελλάδα είναι η Κρήτη, η Κάρπαθος, η Κως, η Λέσβος, η Ρόδος και η Ζάκυνθος. Επιπλέον για την Σάμο οι συχνότητες θα αυξηθούν σε 2 πτήσεις κάθε εβδομάδα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, εκτός από την Ελλάδα, σημαντική αύξηση παρουσιάζει και το πτητικό πρόγραμμα της Germania για το 2018 για τους Κανάριους Νήσους και την Πορτογαλία. Στους μεν Κανάριους Νήσους πτήσεις θα πραγματοποιούνται προς Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma και Tenerife. Στην Πορτογαλία πτήσεις θα πραγματοποιούνται προς Faro (Atlantic coast) και Ponta Delgada (Azores).

Επίσης, η Germania συνεχίζει τις πτήσεις της από Γερμανία προς Κύπρο με 2 συχνότητες την εβδομάδα για την Πάφο.