Skip to main content

«Γεύση από πολυτέλεια» στην 24η έκθεση της KOSMIMA

Το καθιερωμένο λαμπερό «ραντεβού» τους στη Θεσσαλονίκη δίνουν και φέτος από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου οι επιχειρήσεις του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας από την Ευρώπη και την Ασία.
Το καθιερωμένο ετήσιο και ιδιαίτερα λαμπερό «ραντεβού» τους στη Θεσσαλονίκη δίνουν και φέτος από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου οι επιχειρήσεις του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας από την Ευρώπη και την Ασία, με σημείο συνάντησης την 24η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού KOSMIMA της HELEXPO.

Με κεντρικό μήνυμα «Γεύση από πολυτέλεια!» και πλαισιωμένη από το σύνολο των νέων υπηρεσιών της HELEXPO (ηλεκτρονική αγορά After Expo Market, πρόγραμμα επιλεγμένων εμπορικών επισκεπτών-Expopartenariat, υπηρεσίες ενημέρωσης μέσω Bluetooth και Mobile Invitation) η 24η KOSMIMA προσφέρει στους εκθέτες και τους επισκέπτες της ευκαιρίες ανάπτυξης εν μέσω της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

Στην Έκθεση έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή πάνω από 100 εκθέτες από Ελλάδα, Ιταλία, Ινδία, Γερμανία, Κίνα, Πολωνία, Βέλγιο κ.α., ενώ αυξημένο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο φετινός Διαγωνισμός Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος, που έχει θέμα   «Χειροτεχνήματα για τα Παιδιά». Το διαγωνισμό διοργανώνει η HELEXPO με την στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), της Συντεχνίας Χρυσοχόων – Αργυροχρυσοχόων Θεσσαλονίκης (ΣΧΑΘ) και του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών – Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης (ΣΚΩΘ).

Το ωράριο λειτουργίας της 24ης KOSMIMΑ, που θα καταλαμβάνει τα Περίπτερα 14 και 15, είναι το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου από 10 π.μ. έως 9 μ.μ. και τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου από 11 π.μ. έως 9 μ.μ.