Skip to main content

Γεύμα αγάπης σήμερα στους απόρους του δήμου Θεσσαλονίκης

Το γιορτινό τραπέζι θα στρωθεί από τις 12.00 έως και τις 14.00 στο πάρκο της Ν. Ελβετίας. Τι λέει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής στη Voria.gr.

Το πασχαλινό τραπέζι σε 700 συνανθρώπους μας, 200 περισσότερους από πέρυσι, οι οποίοι δοκιμάζονται από την κρίση προσφέρει σήμερα, ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Το γιορτινό τραπέζι ανήμερα του Πάσχα θα στρωθεί από τις 12.00 έως και τις 14.00 στο χώρο του πάρκου της Νέας Ελβετίας.

Μιλώντας στη Voria.gr, η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα, δήλωσε αισιόδοξη για τη φετινή εκδήλωση, τονίζοντας μάλιστα ότι τίποτα δεν πάει χαμένο, καθώς ότι δεν χρησιμοποιηθεί στα συσσίτια, δίνεται στους αστέγους του δήμου, όπως συνέβη και πέρυσι, καθώς δεν ήρθαν όλοι οι δικαιούχοι.

"Το πασχαλινό τραπέζι του δήμου είναι μια ακόμα ένδειξη κοινωνικής πολιτικής του δήμου μας για τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί βάναυσα από την οικονομική κρίση", τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο γεύμα, το οποίο εντάσσεται στον προΰπολογισμό του δήμου Θεσσαλονίκης, θα υπάρχει μουσική και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ακόμη, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης εξέφρασε την ικανοποίησή της για τα περίπου 1.000 πακέτα τροφίμων, που δόθηκαν την Μεγάλη Τετάρτη σε άτομα που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Τα πακέτα, περιείχαν 14 είδη τροφίμων, μεταξύ των οποίων ζυμαρικά, όσπρια γάλα, λάδι και κρέατα, ενώ η αντιδήμαρχος τόνισε ότι η παράδοσή τους ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.