Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018
x

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΑ ΤΟ 14Ο ATHENS TAX FORUM

Η θεματολογία φέτος αναμένεται να καλύψει ανοικτά φορολογικά ζητήματα που σχετίζονται με την αναζήτηση ευφυών και στοχευμένων φορολογικών πολιτικών.

Με κεντρικό θέμα την απόδοση της φορολογικής πολιτικής σε ένα περιβάλλον παραοικονομίας διοργανώνεται το 14ο Athens Tax Forum την Πέμπτη, 19 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Το Athens Tax Forum έχει αναδειχθεί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε κορυφαίο ετήσιο θεσμό φορολογικού ενδιαφέροντος, που στοχεύει να δημιουργήσει συνεδριακό περιβάλλον ελεύθερης και δημιουργικής επικοινωνίας, πρόσφορο να ακουστούν αξιοποιήσιμες απόψεις και θέσεις από κατεξοχήν γνώστες και ειδικούς.
 
Η θεματολογία φέτος, αναμένεται να καλύψει ανοικτά φορολογικά ζητήματα που σχετίζονται με την αναζήτηση ευφυών και στοχευμένων φορολογικών πολιτικών, για την ολική βελτίωση του φορολογικού μας συστήματος, σε ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της ελληνικής οικονομίας, όπου προέχει η ασφαλής μεταπήδηση από την ύφεση στη βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς, οικονομική μεγέθυνση.
 
εργασίες του συνεδρίου θα καλύψουν τις ακόλουθες επίκαιρες ενότητες θεμάτων της πραγματικής οικονομίας, η οποία και από την οπτική της φορολογικής διακυβέρνησης, καλείται να προσαρμοστεί στις τρέχουσες οικονομικές και τεχνολογικές προκλήσεις:

-Καλή φορολογική διακυβέρνηση: καταλύτης βιώσιμης ανάπτυξης και κίνητρο επιχειρηματικότητας
-Ευρωπαϊκοί σχεδιασμοί για ελεγχόμενη αποδοτικότητα της φορολογίας σε κεντρικό και περιφερειακό ορίζοντα
-Αστοχίες και αίτια στις προβλέψεις απόδοσης φορολογικής πολιτικής
-Φορολογία και επιχειρηματικότητα |Απόψεις και θέσεις ειδικών
 
Στις εργασίες του Athens Tax Forum 2018 έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Δημήτρης Λιάκος, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Σημειώνεται ότι χορηγός επικοινωνίας του 14ου Athens Tax Forum είναι η Voria.gr.
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ

Πληροφορίες|Εγγραφές: https://www.amcham.gr/events/athens-tax-forum-2018/
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ