Skip to main content

Για την περίπτωση του Φερνάντο Γοδόϊ ψάχνεται ο Άρης (video)

Ο Αργεντινός χαφ της Ταγιέρες και πρώην άσος των Παναιτωλικού - Ατρομήτου προτάθηκε στους «κιτρινόμαυρους» ενώ το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό

Την αγορά εξακολουθεί να χτενίζει ο Άρης προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του και μία περίπτωση που προτάθηκε στον Πάκο Ερέρα, είναι ο Φερνάντο Γοδόϊ.

Σύμφωνα με το «AllAboutAris», ο 28χρονος Αργεντινός μέσος, γνωστός στο ελληνικό κοινό από την θητεία του σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο, προτάθηκε στους «κιτρινόμαυρους», όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολο να προχωρήσει, καθώς ο παίκτης ανήκει στην Ταγιέρες και το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Ο Λάτιν χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντεπεντιέντε, με την οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (2009-2013).

Το καλοκαίρι του 2013, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό (59 συμμετοχές), ακολούθησε η θητεία του στον Ατρόμητο και από το 2016 ανήκει στην Ταγιέρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», στις πρώτες επαφές ζητήθηκαν 100 χιλιάδες για τον δανεισμό και ακόμα 300 χιλιάδες για το συμβόλαιο του παίκτη ενώ για να προχωρήσει το θέμα θα πρέπει να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις ανάμεσα στην ομάδα και την πλευρά του ποδοσφαιριστή.