Skip to main content

Για τον δανεισμό των Πατσατζόγλου - Πινιώτη ενδιαφέρεται ο Ηρακλής

Ο «Γηραιός» ξεκινά τη στελέχωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου καταθέτοντας πρόταση δανεισμού για τους δύο ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου

Πρόταση δανεισμού στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, Βασίλη Πατσατζόγλου και Άγγελο Πινιώτη κατέθεσε σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», ο Ηρακλής.

Ο 23χρονος Βασίλης Πατσατζόγλου είναι ανιψιός του Χρήστου Πατσατζόγλου (ο οποίος σε μεγάλη ποδοσφαιρικά ηλικία συνεχίζει να αγωνίζεται στις μικρές κατηγορίες) και αγωνίζεται στη θέση του στόπερ. Είναι ιδιαιτέρως υψηλόσωμος (1.90) και άρχισε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Ξάνθης. Συνέχισε στη Νίκη Βόλου και στον Ηρακλή Ψαχνών, για να αποκτηθεί από τον Πανιώνιο.

Τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Νοέμβριο (ρήξη χιαστού) και – μετά από σχεδόν εξάμηνη αποχή – επιχειρεί να επανέλθει αγωνιστικά. Το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί υπό τη μορφή δανεισμού, ώστε να αποκτήσει αγωνιστικές εμπειρίες, είναι ανοικτό.

Ανάλογη περίπτωση είναι και ο Άγγελος Πινιώτης. Είναι 21 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Αποτελεί προϊόν της παραγωγικής διαδικασίας των Νεοσμυρνιωτών, καθώς προέρχεται από την υποδομή του Πανιωνίου. Συνέχισε στην ομάδα της Καλλιθέας, για να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη, αλλά, αυτήν τη φορά, στην πρώτη ομάδα, στην οποία – ωστόσο – δεν πήρε ευκαιρίες, με συνέπεια να θεωρείται διαθέσιμος για δανεισμό.