Skip to main content

Γιατρούς στην Κίνα για τον Αντετοκούνμπο στέλνουν οι Μπακς

Ο Έλληνας σούπερ σταρ αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και το ιατρικό επιτελείο των «ελαφιών» αναμένεται να τον εξετάσει ανησυχώντας για την υγεία του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναχωρεί για την Κίνα και εκεί θα μεταβεί και ιατρικό επιτελείο από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς έως τώρα δεν έχει καταφέρει παρά να αγωνιστεί σε ένα μόλις εκ των τεσσάρων φιλικών της Εθνικής ομάδας ενόψει Ευρωμπάσκετ, αφού έχει απουσιάσει από τους αγώνες με Ρουμανία και Μεγάλη Βρετανία στην Πάτρα αλλά και Σερβία στο Βελιγράδι, με μοναδική παρουσία απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Αιτία της απουσίας του από το τουρνουά της Πάτρας την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ενοχλήσεις στο γόνατο, που τον ανάγκασαν να μείνει προληπτικά όπως τονίστηκε στα «πιτς», ενώ οι ενοχλήσεις επανήλθαν μετά το φιλικό με το Μαυροβούνιο, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί ούτε με τη Σερβία στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Eurohoops», τα νέα έχουν «θορυβήσει» τους Μπακς, που επί τη ευκαιρία της παρουσίας του Γιάννη στην Κίνα τις προσεχείς μέρες θα τον συναντήσουν εκεί ώστε να τον εξετάσουν.

Ο 23χρονος φόργουορντ αναχωρεί την Τρίτη (15/8) για την Κίνα λόγω υποχρεώσεων με το ΝΒΑ στην ασιατική χώρα, με αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο επικείμενα φιλικά της Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία στο Λονδίνο (17/8 και 18/8).

Εκεί θα βρεθούν και γιατροί που θα ταξιδέψουν για λογαριασμό των Μπακς για να τον εξετάσουν και να διαπιστώσουν την ακριβή του κατάσταση.

Αιτία της αποστολής των «ελαφιών» στην Κίνα είναι πως έχουν «θορυβηθεί» από τις σερί απουσίες του Γιάννη από τα φιλικά της Ελλάδας, με την ανησυχία τους να είναι μεγάλη.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως ο «Greek Freak» είναι ο σούπερ σταρ της ομάδας τους και ο franchise player, με τον οποίο υπέγραψαν πριν λίγους μήνες το νέο χρυσό 4ετές συμβόλαιο αξίας 100 εκατ. δολαρίων.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μια ομάδα του ΝΒΑ δεν γίνεται να μην παρακολουθεί εξονυχιστικά το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του έμψυχου δυναμικού της κι αυτό ακριβώς πράττουν οι Μπακς που ανησυχούν για την υγεία του παίκτη.