Skip to main content

Γκάλης: Χάρηκα γιατί το όνομα της Ελλάδας ακούστηκε παγκοσμίως

Ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής χαρακτήρισε ως τη πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του την είσοδο του στο Hall of Fame.

Στο πλαίσιο του «Nick Galis Hall of Famous Game», το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά σήμερα στις 18:00 και θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ο Νίκος Γκάλης μίλησε αποκλειστικά στο Μεγάλο Χορηγό της εκδήλωσης, τον ΟΠΑΠ, εξηγώντας πως ένιωσε μπαίνοντας ξανά στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

«Ήταν μεγάλη χαρά για μένα. Αυτά τα παιδιά μας δίνουν δύναμη. Αυτοί είναι οι πρωταθλητές, οι ήρωες. Σε συγκινεί απίστευτα η προσπάθεια που κάνουν», δηλώνει στον ΟΠΑΠ ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής και συνεχίζει χαρακτηρίζοντας ως την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του την είσοδο του στο Hall of Fame. «Αυτή είναι η κορυφή για έναν αθλητή του μπάσκετ. Χάρηκα πολύ, όχι μόνο για μένα αλλά και για την Ελλάδα, γιατί ακούστηκε παγκοσμίως το όνομά της».

Τέλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο άνθρωπος που εδραίωσε το μπάσκετ στην Ελλάδα έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στους αθλητές και σε όλο τον κόσμο: «Να αγωνίζεστε, όπως έκανα εγώ. Να αγαπάτε αυτό που κάνετε. Αν αγαπάς και δουλεύεις σκληρά θα βγεις πετυχημένος».