Skip to main content

Γκαρσία - Κάκος, η αγκαλιά δύο «άσπονδων φίλων» (φωτο)

Μία συνάντηση που «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα έλαβε χώρα χθες στην Τούμπα, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Εθνική Ελλάδος 2004.

Το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Εθνική Ελλάδος Πρωταθλήτρια 2004, για την εκπλήρωση της ευχής του 16χρονου Χρυσοβαλάντη, έφερε χθες στην Τούμπα πολλούς πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου στη χώρα, καθώς και τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου, αν και ξέφυγε από τα φλας των φωτογράφων, εθεάθη από μερίδα του κόσμου στη σουίτα του αδερφού του Ιβάν Σαββίδη.

Είδε παρέα με τον στενό συνεργάτη του Απόστολο Τερζή το φιλικό ΠΑΟΚ - Εθνικής, είναι άγνωστο, όμως, αν μίλησε και με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ωστόσο, η συνάντηση που... έκλεψε την παράσταση ήταν αυτή ανάμεσα στον Πάμπλο Γκαρσία και τον διαιτητή Τάσο Κάκο, στα αποδυτήρια του γηπέδου, πριν ξεκινήσει η φιλική αναμέτρηση.

Οι δυο τους είχαν μία ηλεκτρισμένη σχέση μέσα στα γήπεδα (ο Κερκυραίος ήταν διαιτητής τόσο στο περιβόητο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ με την γροθιά του Ουρουγουανού στον Ντιόγκο, όσο και στο παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό, όταν τον απέβαλε για χτύπημα στον Σιμάο).

Εντούτοις, αρκετούς μήνες μετά από αυτά τα περιστατικά, αλλά και τη μη αποβολή του Τζιμπούρ σε χτύπημα του στον Γκαρσία, ο βετεράνος άσος είχε δηλώσει ότι ο Κάκος είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής, ενώ και ο Κερκυραίος ρέφερι έχει εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για εκείνο.

Χθες, όμως, έφτασε η στιγμή της... απόλυτης συμφιλίωσης, με τους δύο άνδρες, μετά από πολλά χρόνια και στο πνεύμα της ημέρας, έκαναν μία θερμή αγκαλιά!

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός...

Ο θερμός εναγκαλισμός του Πάμπλο Γκαρσία (αριστερά) και του Τάσου Κάκου (δεξιά)

 

Το συμβάν δεν άφησε ασχολίαστο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ανήρτησε την παραπάνω φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδεύοντάς την με το δηκτικό σχόλιο «Μία σπουδαία συνάντηση δύο άσπονδων φίλων»...