Skip to main content

Γκέλαρε ο Άρης, στο μηδέν με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά (video)

Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τη γκέλα του ΟΦΗ και παραμένουν στη δεύτερη θέση ενώ διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι

Σε λευκή ισοπαλία έμειναν Απόλλωνας Πόντου και Άρης στην Καλαμαριά για την 27η αγωνιστική της Football League.

Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους ροσονέρι κλειδώνοντας από σήμερα και μαθηματικά την άνοδο ενώ δεν κατάφεραν παράλληλα να εκμεταλλευτούν τη χθεσινή ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Κισσαμικό ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Συνεπώς οι Κρητικοί παραμένουν στην πρώτη θέση του πίνακα έχοντας 65 βαθμούς ενώ αντίστοιχα οι Θεσσαλονικείς ακολουθούν έχοντας 64.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν κακό με τις δύο ομάδες να μην κάνουν αξιόλογες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Καλαμαριώτες έχασαν καλές ευκαιρίες αρχικά στο 52΄με την κεφαλιά του Καλογέρη να περνά πάνω από το δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη και στη συνέχεια με το σουτ του Γεωργιάδη στο 63΄το οποίο και έδιωξε σε κόρνερ ο πορτιέρε του Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι για τη φάση του 54΄όταν ο Πασάς σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Βεργώνη αλλά ο διαιτητής Αγγελάκης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι τελείωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες όταν στο 89΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλί.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (90’+3′ Λιόνης), Συμελίδης, Ηλιάδης (79′ Κυβελίδης), Βεργώνης, Καλογέρης, Χασομέρης (90′ Καλαϊτζίδης), Καπίας.

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν (80′ Παυλίδης), Ιντζόγλου, Μπαργκάν (85′ Ντούνης), Κάσσος (67′ Διαμαντόπουλος), Πασάς, Πλατέλλας.