Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018
x

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΦΥΓΕΤΕ»

Ο βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι τον χειμώνα η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσωπικά «θα βρεθούν μπροστά σε τραγικά αδιέξοδα».

Βρισκόμαστε σε μία οιονεί προεκλογική περίοδο, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας, σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ.

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης εκτίμησε ότι τον χειμώνα η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσωπικά «θα βρεθούν μπροστά σε τραγικά αδιέξοδα, γιατί θα τους ζητηθεί από τους δανειστές να προχωρήσουν ταχέως σε μεταρρυθμίσεις, κάτι που θα τους φέρει σε απόλυτη αντίθεση με τις ιδεοληψίες που τους διακατέχουν, αλλά και τον σκληρό πυρήνα τους».

Κατά τον κ. Γκιουλέκα, «αυτό, σε συνδυασμό με τα σκληρά φορομπηχτικά μέτρα, που ήδη τα νιώθει στο πετσί του και στο πορτοφόλι του ο Έλληνας πολίτης, με τα φορολογικά σημειώματα, τον ΕΝΦΙΑ και τις ασφαλιστικές εισφορές θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα σε βάρος της κυβέρνησης».

«Έχω την πεποίθηση ότι οποτεδήποτε στο προσεχές διάστημα, μπορεί να στηθούν κάλπες. Εξάλλου, στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Γι' αυτόν το λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητεί, ως μοναδική λύση για τον τόπο, τις εκλογές», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Βούτση για τη θρησκεία ο κ. Γκιουλέκας δήλωσε: «Σκοταδισμός δεν είναι να πιστεύει κάποιος στο Θεό. Ο καθένας μπορεί να έχει τις προσωπικές του απόψεις. Είναι, όμως, τραγικό να προσπαθεί να τις επιβάλλει σε έναν ολόκληρο λαό».

Ο βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι δέσμευσε τη χώρα με «διαρκές μνημόνιο», ενώ έστρεψε τα βέλη του και κατά του Αλέξη Τσίπρα.

«Ξεκομμένος απόλυτα από την πραγματικότητα, βλέπει χαμογελαστά πρόσωπα και επαίρεται για τις "επιτυχίες" του. Προφανώς, εξαιτίας της απομόνωσής του, δεν ακούει και την ολοένα μεγαλύτερη κραυγή των συμπολιτών μας που τού φωνάζουν : "Φτάνει πια, φύγετε..."».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ