Skip to main content

Γκιουλέκας: Με μελανά γράμματα στην ιστορία η συμφωνία Τσίπρα

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε εθνικό συμβιβασμό τη συμφωνία και τόνισε πως η Ελλάδα ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία.

«Αυτό που σεβάστηκαν οι αιώνες, αυτό που σεβάστηκε η Ιστορία η ίδια, αυτό για το οποίο πάλευαν χρόνια στην Μακεδονία όλοι οι Έλληνες, το παρέδωσε ο Αλέξης Τσίπρας εν μία νυκτί», δήλωσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. σχετικά με τη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ για το Σκοπιανό.

«Η σημερινή ημέρα θα γραφεί με μελανά γράμματα στην Ιστορία!» τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και υπογράμμισε πως πρόκειται για έναν εθνικό συμβιβασμό.

«Η Ελλάδα ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία!» τόνισε ο κ. Γκιουλέκας και συνέχισε:

«Εκεί που τα Σκόπια ήταν η επισπεύδουσα πλευρά, ο Αλέξης Τσίπρας έφερε μία κατάπτυστη, κάκιστη και απαράδεκτη συμφωνία που δίνει το μείζον στους σκοπιανούς! Ο κ.Τσίπρας αναγνώρισε στους σκοπιανούς ότι είναι "Μακεδόνες", αναγνώρισε ότι έχουν "μακεδονική" γλώσσα», ανέφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και κατέληξε:

«Οι σφετεριστές και οι παραχαράκτες της Ιστορίας ξαφνικά βλέπουν πολλές "Μακεδονίες"! Δεν υπάρχουν πολλές "Μακεδονίες"! Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική!».