Skip to main content

Γκιουλέκας: Ο Σπίρτζης οφείλει μια δημόσια συγγνώμη στη Θεσσαλονίκη

Από τη μία οι κυβερνώντες στήνουν πανηγυράκια για ολοκλήρωση του Μετρό και από την άλλη αποκρύπτουν επιστολές που τους διαψεύδουν, είπε ο βουλευτής.

Για εμπαιγμό των Θεσσαλονικέων στο θέμα του Μετρό κατηγορεί ο βουλευτής 'Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας την κυβέρνηση.

«Ο χορός των ψεμάτων συνεχίζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Υποδομών και ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό διαβεβαίωναν τους Θεσσαλονικείς ότι η κεντρική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία το 2019 και θα δοθεί στην κοινή χρήση το 2020. Την ίδια στιγμή, όμως, είχαν στα χέρια τους επιστολή από την ανάδοχο κοινοπραξία η οποία προβλέπει το πέρας των εργασιών του Μετρό το 2021 και, μάλιστα, με ιδιαίτερες επιφυλάξεις αναλόγως του πώς θα εξελιχθούν οι εργασίες κατασκευής των σταθμών Αγίας Σοφίας και Βενιζέλου!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουλέκας, τονίζοντας παράλληλα ότι ο εμπαιγμός των Θεσσαλονικέων πρέπει να σταματήσει.

Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι από τη μία οι κυβερνώντες στήνουν επικοινωνιακές φιέστες και πανηγυράκια για την ολοκλήρωση του Μετρό για να ικανοποιήσουν το κομματικό τους ακροατήριο και από την άλλη αποκρύπτουν επιστολές που τους διαψεύδουν.

Ο βουλευτής καλεί άμεσα τον υπουργό Υποδομών να απαντήσει γιατί απέκρυψε την παραπάνω επιστολή και γιατί, όπως υποστηρίζει, εν γνώσει του είπε ψέματα στους Θεσσαλονικείς.

«Ο κ. Σπίρτζης οφείλει μια δημόσια συγγνώμη στη Θεσσαλονίκη!» καταλήγει ο κ. Γκιουλέκας.