Skip to main content

Γκιουλέκας: Το Ποσειδώνιο έπρεπε να είχε παραδοθεί σήμερα

Ο βουλευτής της ΝΔ καταγγέλλει πως η απίστευτη ολιγωρία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έχει απαξιώσει τον υγρό στίβο της Θεσσαλονίκης.

Για απίστευτη ολιγωρία κατηγορεί ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναφορικά με τα έργα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Ποσειδωνίου.

«Σήμερα, 31 Μαρτίου 2017, έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες και να είχε παραδοθεί το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο προς χρήση στους πολίτες της Θεσσαλονίκης! Αντίθετα, έως σήμερα το Ποσειδώνιο παραμένει κλειστό και δεν έχουν γίνει παρά ελάχιστες εργασίες στην κορυφαία αθλητική εγκατάσταση υγρού στίβου της Θεσσαλονίκης» δηλώνει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ και  αν.Τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης.

Ο κ. Γκιουλέκας καταγγέλει πως «η απίστευτη ολιγωρία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να ολοκληρώσει ένα απλό έργο αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Ποσειδωνίου Κολυμβητηρίου έχει απαξιώσει και υποβαθμίσει τον υγρό στίβο της Θεσσαλονίκης».

«Εδώ και οκτώ μήνες 12.000 αθλητές και μαθητές που εξυπηρετούνταν στο Ποσειδώνιο μετακινούνται καθημερινά σε άλλα κολυμβητήρια, τα οποία δεν επαρκούν για τις ανάγκες των αθλητών, προκειμένου να προπονηθούν και να μην εγκαταλείψουν τα αθλήματα υγρού στίβου. Περίπου 100 αγώνες υγρού στίβου που είχαν ορισθεί να διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο ακυρώθηκαν εξαιτίας της κωλυσιεργίας του έργου αναγκάζοντας χιλιάδες αθλητές και τις οικογένειές τους σε επιπλέον έξοδα και μετακινήσεις σε άλλα σημεία της Βορείου Ελλάδας τα οποία διαθέτουν κατάλληλες αθλητικές εγκαταστάσεις για την διεξαγωγή αγώνων υγρού στίβου» συμπληρώνει ο ίδιος.

«Όλα αυτά διότι οι κυβερνώντες δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν ένα έργο ρουτίνας, αδιαφορώντας για την απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία έχουν υποβάλει χιλιάδες αθλητές, αθλήτριες και τις οικογένειές τους!» καταλήγει ο βουλευτής.