Skip to main content

Γκιουλέκας:Πολιτικό θράσος ο Τσίπρας - Κρύβεται πίσω απ'το δάχτυλό του

«Το ηθικό πλεονέκτημα που επικαλούταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατακουρελιάστηκε! Έπεσε πλέον και το τελευταίο φύλλο συκής», σημείωσε ο βουλευτής της Α' Θεσ/νίκης.

Επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού και στελεχών της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής της Α' Θεσ/νίκης με την Νέα Δημοκρατία Κώστας Γκιουλέκας που έκανε λόγο για «κουρέλιασμα» του ηθικού πλεονεκτήματος που επικαλούνταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ηθικό πλεονέκτημα που επικαλούταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατακουρελιάστηκε! Έπεσε πλέον και το τελευταίο φύλλο συκής. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περνάει συνεχώς κάτω από τον πήχη που η ίδια έθεσε!», σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας και πρόσθεσε: «Ο κ.Τσίπρας δεν το ήξερε; Δεν γνώριζε την διάταξη που πέρασε από την Βουλή;».

Μάλιστα, ο κ. Γκιουλέκας συνέχισε την τοποθέτησή του επισημαίνοντας πως «ή ο κ.Τσίπρας δεν ήξερε τι ψήφιζε, άρα πρέπει να φύγει άμεσα από το Μαξίμου γιατί εάν δεν ξέρει τι ψηφίζει δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός, ή ήξερε τι ψήφιζε αφού ο ίδιος έφερε την σχετική διάταξη στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Τότε γιατί σήμερα έρχεται θιγόμενος;» και πρόσθεσε: «Πότε ο κ.Τσίπρας θα αναλάβει τις ευθύνες του; Βλέπουμε έναν πρωθυπουργό που μονίμως δείχνει κάπου αλλού! Φταίνει οι ξένοι για την κατάσταση στην Ελλάδα, φταίει η Νέα Δημοκρατία και η αντιπολίτευση για ό,τι δεν καταφέρνει η κυβέρνηση, φταίνε οι υπουργοί που πήραν το επίδομα, φταίνει όλοι οι άλλοι, όχι όμως ο κ.Τσίπρας ο οποίος ήταν ο εμπνευστής και ο ίδιος που πέρασε την διάταξη από την Βουλή! Πρόκειται για πολιτικό θράσος όταν κάποιος κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του!».

Σε ό,τι αφορά την περίοδο διεξαγωγής των επόμενων εθνικών εκλογών, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Όλη αυτή η υπόθεση που φτιάχτηκε για τη Novartis, οι εξελίξεις στο σκοπιανό ζήτημα, αλλά και τα θέματα με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις μπορεί να επισπεύσουν τις πολιτικές εξελίξεις και ο Αλέξης Τσίπρας να θελήσει να βρει διέξοδο μέσα από τις κάλπες».