Skip to main content

Γκόρι: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα»

Υψηλούς στόχους έθεσε για τον ΠΑΟΚ με δηλώσεις του ο Μάρκους Γκόρι.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «All Star Basket» ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μάρκους Γκόρι, εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα τονίζοντας πως αυτή μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του Eurocup!
 
Αναλυτικά η συνέντευξη:
 
Για την απόφασή του να παίξει στον ΠΑΟΚ: 
 
«Η απόφαση που πήρα ήταν σωστή. Μου αρέσει η ομάδα, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι έχουν αρκετό ταλέντο και γενικά είναι μία κατάσταση πολύ καλή για έναν παίκτη που θέλει να παίξει μπάσκετ. Είναι μεγάλο κίνητρο η συμμετοχή στην Ευρώπη. Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα, δυναμικούς φιλάθλους, που δεν τους έχω δει ακόμη, αλλά έχω ακούσει πολλά, πολύ καλό προπονητή, δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε στο τέλος, αλλά γιατί να μην κατακτήσουμε το Eurocup; Είναι δύσκολο, αλλά θα μπορούσε να είναι ένας στόχος αφού συμμετέχουμε και έχουμε καλή ομάδα».
 
Για όσα έχει πετύχει στην καριέρα του: 
 
«Το ΝΒΑ ποτέ δεν ήταν όνειρό μου. Θυμάμαι ότι ξεκίνησα από πολύ μικρός να παίζω μπάσκετ, πήγα στο κολέγιο, σπούδασα κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα και μετά ήρθε το μπάσκετ να με ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, να γνωρίσω νέους ανθρώπους, άλλες κουλτούρες, κατάφερα να κάνω χρήματα, να παίξω μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Νομίζω ότι είμαι ευχαριστημένος και υπερήφανος από ότι έχω πετύχει. Τα τελευταία 12 χρόνια ήταν πραγματικά συναρπαστικά, από το Ισραήλ ως την Ισπανία κι από την Γερμανία ως την Κίνα και τώρα στην Ελλάδα».
 
Για το εάν αισθάνεσαι σαν δάσκαλος για τον Τζέι Αρ Γκίντενς: 
 
«Προσπαθώ να τον βοηθήσω, όπως κάνω με όλα τα νέα παιδιά. Εχει παίξει λίγο στην Ευρώπη και χρειάζεται να μάθει ορισμένα πράγματα. Είναι έξυπνος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».
 
Για την δική του παρουσία στην ομάδα: 
 
«Οι αριθμοί δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία, αλλά τι θα κάνει η ομάδα. Είναι σημαντικό να έχεις καλούς συμπαίκτες και να κερδίζει από την προσπάθεια όλων η ομάδα. Να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να κάνεις ξανά όλα όσα έκανες σωστά σε κάθε παιχνίδι. Έχει σημασία λοιπόν να χρησιμοποιείς τις ικανότητές σου για το καλό της ομάδας κι αν όλοι σκεφτούμε έτσι μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το πιστεύω πραγματικά για αυτή την ομάδα».