Skip to main content

Γλύτωσε με χρηματικό πρόστιμο ο Άρης

Η ΠΑΕ Άρης τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 85.000 ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

 

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ εξέδωσε ανακοίνωση με τις αποφάσεις στο πλαίσιο της 4ης, 5ης, 6ης και 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Άρης (85.000 ευρώ) για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
 
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
 
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 4ης, 5ης, 6ης και 7ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :
 
7η αγωνιστική
 
Α) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ογδόντα πέντε χιλιάδων ευρώ.
 
Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.
 
Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.
 
Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη  συμπεριφορά των φιλάθλων της  καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων ευρώ.
 
Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων ευρώ.
 
6η αγωνιστική
 
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ.
 
Β) ΠΑΕ  Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ.
 
5η αγωνιστική
 
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκαεπτά χιλιάδων ευρώ.
 
Β)  ΠΑΕ  Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.
 
4η αγωνιστική
 
Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για τη συμπεριφορά  των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.
 
Β) ΠΑΕ  Ολυμπιακός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Κρίνει εγκαλουμένη ΠΑΕ ατιμώρητη : 1) λόγω μη συνδρομής των προϋποθέσεων του άρθρου 14 παρ. 4 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 2) λόγω του ότι τα γεγονότα έλαβαν χώρα έξωθι του γηπέδου (άρθρο 1 του Π.Κ. της ΕΠΟ).
 
Γ) ΠΑΕ Παναιτωλικός : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.
 
Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή δεκαοκτώ χιλιάδων ευρώ».