Skip to main content

Γοητευμένοι από τη Χαλκιδική δήλωσαν Ρώσοι δημοσιογράφοι

Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν τη Χαλκιδική προκειμένου να δημοσιεύσουν ένα αφιέρωμα στη Lifestyle εκδοχή της Χαλκιδικής μέσα από διάφορες εμπειρίες.

Ένα press trip για το μεγαλύτερο lifestyle περιοδικό της Ρωσίας, το Cosmopolitan σχεδίασαν και υλοποίησαν ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα.

Το περιοδικό αριθμεί περίπου 4 εκατομμύρια αναγνώστες στην έντυπη μορφή του και 30 εκατομμύρια στην ηλεκτρονική του έκδοση.

Οι 3 δημοσιογράφοι από το περιοδικό Cosmopolitan, το Cosmopolitan Beauty και την ηλεκτρονική έκδοση Cosmo.ru, φιλοξενήθηκαν στην Χαλκιδική στις 19-22 Μαΐου ξεκινώντας από την Προ του Άθω περιοχή, συνεχίζοντας στη Σιθωνία και καταλήγοντας στην Κασσάνδρα προκειμένου να δημοσιεύσουν ένα αφιέρωμα στη Lifestyle αλλά συνάμα αυθεντική εκδοχή της Χαλκιδικής μέσα από μοναδικές πολιτιστικές, γαστρονομικές, ναυτικές και wellness εμπειρίες.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η εκδρομή με σκάφος στα πανέμορφα και εξωτικά νησάκια, Δρένια με τις κρυστάλλινες παραλίες και φόντο το Άγιο Όρος, η επίσκεψη στους Βιολογικούς Αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras, η ξενάγηση στο Εμβληματικό Chateau του Κτήματος, τη Villa Galini και η Γευστική Δοκιμή βραβευμένων κρασιών σε συνδυασμό με τη κρουαζιέρα στο δειλινό με ιστιοπλοϊκό στο κόλπο του Τορωναίου και η off road εκδρομή με ειδικά Jeep στην Κασσάνδρα άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στους καλεσμένους.

«Η Χαλκιδική έδειξε το καλύτερο της πρόσωπο χάρη στη αμέριστη βοήθεια των συνεργατών της -την  Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής για τη φιλοξενία των προσκεκλημένων, την αεροπορική εταιρεία Ellinair και τον όμιλο Μουζενίδη, το Κτήμα Porto Carras, την εταιρεία GrekAddict και την Greek Adventures για μοναδικές εμπειρίες που προσφέρανε- τους οποίους και ευχαριστεί θερμά», καταλήγει η ανακοίνωση.