Skip to main content

Γούλα για τα περί παραίτησης Μπουτάρη: Οι δήμαρχοι δεν παραιτούνται

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση Μπουτάρη συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε από το 2010.

«Οι δήμαρχοι δεν παραιτούνται», ξεκαθάρισε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, απαντώντας στο αίτημα της αντιπολίτευσης, μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και συγκεκριμένα για το αεροδρόμιο και το ΚΤΕΛ της πόλης.

«Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί και ζητήθηκε  η παραίτηση από την παράταξη του κ. Καλαφάτη και του κ. Σεβρή, εγώ θα πω ότι οι δήμαρχοι δεν παραιτούνται έτσι. Είναι θεσμός. Δεν γίνεται έτσι η διαδικασία, εκλέγονται ή δεν εκλέγονται. Δοκιμάζονται για το κατά πόσο η δράση τους και όσα κάνουν για την πόλη και όταν ο κόσμος πάει να ψηφίσει, τοποθετείτε», είπε χαρακτηριστικά η κ. Γούλα.

Ξεκαθάρισε ότι η διοίκηση συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε  από το 2010. «Το να λέμε ποιοι ψηφίσαμε και να δείχνετε με το δάκτυλο για το εάν συμφωνούμε ή όχι με όσα λέει ο δήμαρχος, ανήκουν σε άλλες εποχες».

Η κ. Γούλα, αναφερόμενη στην παράταξη «Πρωτοβουλία», έκανε λόγο για πολυσυλλεκτική με τις αντιπαραθέσεις της και δήλωσε περίφανη που ανήκει σε αυτήν.

Κάλεσε τέλος να βγει ένα ομόφωνο ψήφισμα στο οποίο να καταδικάζονται οι ύβρεις που εκτοξεύθηκαν κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης.