Skip to main content

Γραμμένος: Ειλημμένη η απόφαση για αναβολή, θα ληφθούν μέτρα

«Στο επόμενο διάστημα και μετά από διαβούλευση με τη SuperLeague, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το νέο θεσμικό πλαίσιο», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Για το νέο θεσμικό πλαίσιο που θα συζητηθεί με τις ομάδες μίλησε ο Βαγγέλης Γραμμένος στεκόμενος στην άμεση ανάγκη για λήψη μέτρων ώστε να διεξάγονται με ασφάλεια οι αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ που συναντήθηκε έκτακτα νωρίτερα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι «ειλημμένη» η απόφαση για την αναβολή του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Γραμμένος υπογράμμισε:

«Πληροφορήθηκα την απόφαση της Πολιτείας, είχαμε ανταλλαγή απόψεων με τον υφυπουργό Αθλητισμού, για ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με καλούς οιωνούς και εξελίχθηκε με τς γνωστές παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο επόμενο διάστημα και έπειτα από διαβούλευση με τη Super League, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το νέο θεσμικό πλαίσιο. Η αναβολή είναι ειλημμένη απόφαση της Πολιτείας, για να αποφευχθούν κίνδυνοι. Θα ληφθούν μέτρα για την ομαλότητα και την ασφάλεια των αγώνων».