Skip to main content

Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο εισηγείται ο Επίτροπος της FIFA

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ ετοιμάζεται να υποβάλει την αναφορά του προς τη FIFA που όπως όλα δείχνουν θα εισηγείται ποδοσφαιρικό Grexit για τη χώρα μας

Άσχημα μαντάτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο έρχονται από την πολύωρη συνάντηση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένου με τον Επίτροπο της FIFA Χέρμπερτ Χούμπελ, στην Αυστρία.

Ο Αυστριακός επίτροπος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ετοιμάζεται να υποβάλει την αναφορά του προς τη FIFA και, όπως όλα δείχνουν, σε αυτή θα εισηγείται το ποδοσφαιρικό Grexit της Ελλάδας.
 
Η αρμόδια Επιτροπή της FIFA που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εμφανίζεται εξαιρετικά δυσαρεστημένη με όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το sdna.gr, φέρεται να ζητήθηκε από την ΕΠΟ μια ευκαιρία για να λάβει σκληρές και δραστικές αποφάσεις για την καταπολέμηση της βίας, όπως επίσης και για τις επανειλημμένες δηλωσεις παραγόντων (κυρίως απο πλευράς Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα) για τις οποίες ουδεμία επίπτωση υπάρχει, ενώ όσον αφορά το θέμα των διαιτητικών λαθών αυτός ο τομέας είναι ήδη υπό την εποπτεία της FIFA.

Για το περιεχόμενο της αναφοράς του κ. Χούμπελ έχει γνώση η ελληνική κυβέρνηση και ειδικά το υφυπουργείο αθλητισμού.

Μένει να φανεί εάν η Παγκόσμια Ομοσπονδία αποφασίσει οριστικά να πετάξει έξω από τους κόλπους της την Ελλάδα, εκτός βέβαια αν η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, ως μια τελευταία ευκαιρία για συμμόρφωση σε αυτά που ζητούν οι διεθνείς συνομοσπονδίες.