Skip to main content

H DataScouting χορηγός και συντονιστής του SNS σε συνέδριο της FIBEP

Η DataScouting διοργανώνει το SNS για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά την επιτυχία του στο παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP στη Βιέννη το 2015.

Χορηγός και συντονιστής του Super Networking Session στο παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP World Media Intelligence Congress είναι η DataScouting.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το SNS αποτελεί μέρος του Corporate Efficiency Workshop και θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στην Ουάσινγκτον. Πάνω από 70 άτομα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Το SNS φέρνει κοντά τους επαγγελματίες από το χώρο του media intelligence με στόχο τη γνωριμία και τη δημιουργία συνεργασιών.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με όλους τους υπόλοιπους, ένας προς έναν, με την κάθε ξεχωριστή συνομιλία να διαρκεί 5 λεπτά.

Η DataScouting διοργανώνει το SNS για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά την επιτυχία του στο παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP στη Βιέννη το 2015.

Και φέτος, συντονίστρια του SNS θα είναι η Καρακεβά Σοφία, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στην DataScouting και μία εκ των επτά Αντιπροέδρων της FIBEP.  

Το World Media Intelligence Congress της FIBEP είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο για το χώρο των media, των δημοσίων σχέσεων και της εταιρικής επικοινωνίας. Η FIBEP είναι η μεγαλύτερη ένωση για την παρακολούθηση και ανάλυση μέσων μαζικής ενημέρωσης στον κόσμο (Media Intelligence).