Skip to main content

H DataScouting νέο μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου ΝΕΜ

Η πρωτοβουλία NEM αποτελεί μια πλατφόρμα που αποσκοπεί στην οικοδόμηση βιώσιμης ευρωπαϊκής ηγεσίας στους τομείς περιεχομένου, ΜΜΕ και βιομηχανιών.

Η DataScouting συμμετέχει ως νέο μέλος στην πρωτοβουλία NEM (New European Media) που αποτελεί μια Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα που αποσκοπεί στην οικοδόμηση βιώσιμης ευρωπαϊκής ηγεσίας στους τομείς περιεχομένου, μέσων ενημέρωσης και δημιουργικών βιομηχανιών.  Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ανάπτυξης προηγμένων δικτύων, το NEM υποστηρίζει πρωτοβουλίες που επενδύουν στην έρευνα και στην καινοτομία.

Παράλληλα, αποσκοπεί στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ φορέων από το χώρο των ηλεκτρονικών μέσων και αντιπροσωπεύει τη διασύνδεση υφιστάμενων και νέων τεχνολογιών, που περιλαμβάνουν ευρυζωνικά δίκτυα, μέσα επικοινωνίας, δημιουργικές βιομηχανίες για τη διαμόρφωση υψηλού επιπέδου προσωποποιημένων υπηρεσιών. Ως νέο μέλος, ο ιδρυτής της εταιρίας, Σταύρος Βολογιαννίδης θα συμμετέχει στη γενική συνέλευση του NEM στις Βρυξέλες στις 15 Μαρτίου.

Η Datascouting είναι εταιρεία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών με εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων σχετικών με τα media.