Skip to main content

H DataScouting ολοκληρώνει νέο έργο στη Νότιο Αφρική

Με τις media monitoring πλατφόρμες η DataScouting παρέχει πλήρη κάλυψη των αναγκών της εταιρίας σε επίπεδο συλλογής, διαχείρισης, αποθήκευσης υλικού.

Η DataScouting ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση των πλατφορμών MediaScouting Print και MediaScouting Broadcast σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παρακολούθησης media στη Νότιο Αφρική. Με τις συγκεκριμένες media monitoring πλατφόρμες η DataScouting παρέχει πλήρη κάλυψη των αναγκών της εταιρίας σε επίπεδο συλλογής, διαχείρισης, αποθήκευσης και διανομής υλικού από έντυπα και οπτικοακουστικά μέσα.

Ο Σταύρος Βολογιαννίδης, ιδρυτής της DataScouting, εξέφρασε την ικανοποίηση του, δηλώνοντας πως «η νέα συνεργασία έρχεται να επιβεβαιώσει την πολυετή και εκτενή εμπειρία της DataScouting στον τομέα του media intelligence, με ειδικά σχεδιασμένες λύσεις παρακολούθησης και ανάλυσης των media, τις οποίες εμπιστεύονται εταιρείες και οργανισμοί σε όλο το κόσμο.»

Σχετικά με τη DataScouting

Η DataScouting είναι μία εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών με εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για εταιρίες και οργανισμούς media monitoring, βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία.