Skip to main content

H Διαμαντής Μασούτης ΑΕ στηρίζει το θεσμό της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης

Ο Διευθυντής Logistics της εταιρείας, Χρήστος Καραϊσαρίδης απέκτησε την πιστοποίηση «European Senior Logistician» στις πρόσφατες εξετάσεις.

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα τα αποτελέσματα του τελευταίου κύκλου εξετάσεων για την Πιστοποίηση ELA που διοργάνωσε τον Ιανουάριο το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME).

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Διευθυντής Logistics της εταιρείας, Χρήστος Καραϊσαρίδης απέκτησε την πιστοποίηση «European Senior Logistician» ή ESLog στις πρόσφατες εξετάσεις που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Logistics Management [ILME] τον Ιανουάριο.

«Είναι τιμή για την Διαμαντής Μασούτης ΑΕ το γεγονός ότι πλέον ο Καραϊσαρίδης ανήκει στην κοινότητα των 2.500+ πιστοποιημένων Senior Logisticians σε περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο», αναφέρει η ανακοίνωση.  

Ο ίδιος ο κ. Καραϊσαρίδης δήλωσε ότι «Η εμπειρία των σεμιναρίων και των εξετάσεων ήταν μοναδική, καθώς η ύλη στοχεύει στην ουσία των Logistics, κάτι μοναδικό στα ελληνικά δεδομένα που εξιτάρει τον κάθε Logistician».

«Η εμπιστοσύνη και η προσήλωση της εταιρίας στα Ευρωπαϊκά πρότυπα, στο πρόσωπο του επικεφαλής των Logistics κου Καραϊσαρίδη αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο των logistics και το υψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης στην εταιρία» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Όπως έχει τονίσει ο πρόεδρος του ILME και Chair of Business Development του ELA Σπύρος Ολύμπιος: «Χαιρετίζουμε την ανταπόκριση περισσότερων από 150 στελεχών Logisticians από όλη την Ελλάδα στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης. Η Πιστοποίηση ELA προσφέρει στα στελέχη μια πιστοποίηση επαγγελματικής επάρκειας με διεθνή αναγνώριση, μια κοινή γλώσσα επικοινωνίας με την παγκόσμια αγορά Supply Chain, ενισχύνοντας παράλληλα το βιογραφικό και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.  Ομοίως χαιρετίζουμε την ανταπόκριση 50 εταιριών από όλους τους κλάδους, η οποία συνεχίζει αυξανόμενη.

Οι εταιρίες, επενδύουν στην Ευρωπαïκή Πιστοποίηση και στα Ευρωπαϊκά Standards, αναγνωρίζοντας το ποσο σημαντικα ειναι τα logistics, που με την σειρά τους, αναβαθμισμένα πλέον στα υψηλότερα κλιμάκια της ιεραρχιας, προσθέτουν αξια στην νέα εποχή της ψηφιακής επανάστασης για το επιχειρείν».

«Η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ στηρίζει εμπράκτως το νέο θεσμό και προτρέπει τόσο τους logisticians αλλά και τις εταιρίες που τους απασχολούν να τον γνωρίσουν και να τον αξιοποιήσουν. Η προστιθέμενη αξία της πιστοποίησης μεταφέρεται από τα στελέχη στις εταιρίες που τους απασχολούν ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφειά τους», καταλήγει η ανακοίνωση.