Skip to main content

H Intralot εξαγόρασε το 35% της συνεργαζόμενης εταιρείας Bit8

Η Ιntralot εξαγόρασε το 35% της Bit8 ενώ έχει συμφωνηθεί call option για αύξηση της συμμετοχής μέχρι ποσοστού 60% στην εταιρεία.

Στην εξαγορά του 35% της εταιρείας Bit8, μέσω της θυγατρικής Intralot  Global Holdings BV, προχώρησε ο όμιλος Intralot. Η συμφωνία προβλέπει δικαίωμα αγοράς (call option), προκειμένου η Intralot να αυξήσει τη συμμετοχή της στην εταιρεία έως 60% εντός των επομένων δύο ετών, εφόσον επιτευχθούν συγκεκριμένοι οικονομικοί στόχοι.

Παράλληλα, η συμφωνία παρέχει στους παρόντες μετόχους δικαίωμα πώλησης (put option) και του υπολοίπου ποσοστού που κατέχουν στην εταιρεία  Bit8 εφόσον επιτευχθούν οικονομικοί στόχοι ή βασικοί δείκτες απόδοσης (KPIs) που έχουν από κοινού συμφωνηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο του 2015 η Intralot και η Bit8 ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία. Από εκείνη τη στιγμή οι δύο εταιρείες άρχισαν να συνεργάζονται στενά προκειμένου να ενσωματώσουν ομαλά στην πλατφόρμα της Intralot την πλατφόρμα της Bit8, με σκοπό να παρέχουν στους πελάτες της Intralot κορυφαίες υπηρεσίες  διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM), διαχείρισης λογαριασμού παικτών (PAM) και καινοτόμων πλατφορμών τυχερών παιχνιδιών.

«Τα πρώτα αποτελέσματα της συνεργασίας μας με την Bit8 είναι πολύ θετικά και με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε σήμερα την εξαγορά του 35% της εταιρείας. Αυτή η σημαντική συνεργασία είναι σύμφωνη με την στρατηγική μας που εστιάζει στον τομέα του B2C της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, καθώς επεκτείνουμε περαιτέρω τη γκάμα των προϊόντων μας, αυξάνουμε την ικανοποίηση των πελατών μας και παρέχουμε συναρπαστικές εμπειρίες στους παίκτες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Intralot, Αντώνιος Κεραστάρης.

Ο Angelo Dalli, διευθύνων σύμβουλος της Bit, ανέφερε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επέκταση της στρατηγικής μας συνεργασίας με τον όμιλο Intralot. Η συμφωνία αυτή δίνει στην Bit8 την απαραίτητη πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά, γεγονός που μας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας να προσφέρουμε την καλύτερη πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών του κλάδου, συνοδευόμενη από μια μεγάλη γκάμα αξιόπιστων υπηρεσιών και λύσεων».