Skip to main content

H Sky Express συνδέει τη Θεσσαλονίκη με Χίο και Σάμο

Η αεροπορική εταιρεία από την Κρήτη ανακοίνωσε την ένταξη οκτώ νέων προορισμών από την 1η Οκτωβρίου στο πρόγραμμα δρομολογίων της.

Την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Χίο και τη Σάμο από την 1η Οκτωβρίου (σε ισχύ είναι δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκύρος) ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Sky Express.

Η αεροπορική εταιρεία από την Κρήτη παρουσίασε οκτώ νέους προορισμούς που εντάσσονται από την 1η Οκτωβρίου στο πρόγραμμα δρομολογίων της και θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Συγκεκριμένα τα δρομολόγια αυτά είναι:

- από και προς την Αθήνα, για Πάρο, Σκιάθο, Κάρπαθο, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθο
από και προς τη Θεσσαλονίκη, για Χίο και Σάμο.

Η Sky Express έχει ενδεκαετή παρουσία στον αεροπορικό χώρο και μεταφορικό έργο άνω των 70 χιλιάδων πτήσεων.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, «ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του επιβατικού κοινού για περισσότερες επιλογές μετακίνησης, τακτικότερα δρομολόγια, συνέπεια και ασφάλεια, σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις και στους νέους μας προορισμούς. Δημιουργούμε και τονώνουμε το ρεύμα Ελλήνων και ξένων επισκεπτών στα νησιά μας, ενισχύουμε την τοπική κοινωνία με τακτικές πτήσεις με ιδιαίτερα ελκυστικούς ναύλους οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν την αποσκευή σας».

H Sky Express είναι βραβευμένη από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η «Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015» και από τον επίσημο Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών ως «Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για το 2014-2015».

Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων ή μέσω του www.skyexpress.gr.