Skip to main content

H Tessera στη Cebit 2018 με το app διαχείρισης διαβήτη «forDiabetes»

Είναι μια πλατφόρμα λογισμικού, που διαθέτει διαδικτυακή εφαρμογή και εφαρμογή για κινητές συσκευές (web / mobile app με λειτουργικό Android και iOS)

Η Tessera Multimedia θα συμμετάσχει ως εκθέτης στη Cebit 2018, που θα λάβει χώρα από 11 έως 15 Ιουνίου 2018 στο Ανόβερο της Γερμανίας, με την καινοτόμο εφαρμογή ‘forDiabetes’.

Το ‘forDiabetes’ είναι μια πλατφόρμα λογισμικού, που διαθέτει διαδικτυακή εφαρμογή και εφαρμογή για κινητές συσκευές (web / mobile app με λειτουργικό Android και iOS). Απευθύνεται σε άτομα με διαβήτη και στους θεράποντες ιατρούς τους και σκοπό έχει τη διευκόλυνσή τους στη διαχείριση του διαβήτη. Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι: η παρακολούθηση βασικών καθημερινών μετρήσεων, που σχετίζονται με τον διαβήτη (π.χ. επίπεδα σακχάρου, υδατάνθρακες, πίεση αίματος, άσκηση), η εύκολη εισαγωγή / εξαγωγή δεδομένων, η δημιουργία αναλυτικών αναφορών και διαγραμμάτων, καθώς και οι υπενθυμίσεις. Σε όλα τα δεδομένα μπορούν να έχουν πρόσβαση οι θεράποντες ιατροί, ώστε να παρακολουθούν τα δεδομένα του ασθενούς σε πραγματικό χρόνο (real-time data), να ανατρέχουν στο ιστορικό και να διακρίνουν τάσεις, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η Tessera Multimedia θα παρουσιάσει την εφαρμογή στο περίπτερο της ελληνικής συμμετοχής (Hall 15, Stand No C06), που εξασφάλισε ο Οργανισμός Enterprise Greece στη Cebit, η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα παγκοσμίως στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Παράλληλα, η εταιρεία θα ενημερωθεί σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και τις πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσον αφορά την Έρευνα και Ανάπτυξη στις ΤΠΕ και θα αναζητήσει νέες διασυνοριακές επαφές και εταίρους.
«Θα χαρούμε να σας πληροφορήσουμε για το ‘forDiabetes’ και να συζητήσουμε πιθανές προοπτικές συνεργασίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή θα βρείτε: https://fordiabetes.app

Τόπος διεξαγωγής:
Εκθεσιακό Κέντρο Ανόβερο
Messegelände, D-30521 Hannover
 
Ωράριο λειτουργίας έκθεσης:
Δευτέρα 11/6:        10.00 - 18.00
Τρίτη 12/6:        10.00 - 23.00
Τετάρτη 13/6:        10.00 - 23.00
Πέμπτη 14/6:        10.00 - 23.00
Παρασκευή 15/6:    10.00 - 17.00