Skip to main content

H Virtual Reality Thessaloniki έκλεψε τις εντυπώσεις στην Αθήνα

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι επισκέψεις στο περίπτερο του Οργανισμού ήταν ομαδικές όπως αυτές της Τουριστικής Σχολής Πειραιά.

H Thessaloniki σε Virtual Reality προκάλεσε το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών στην 2η έκθεση Greek Travel Show που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 5 - 6 Μαΐου στην Αθήνα και στην οποία ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε με ξεχωριστό περίπτερο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μεγάλος αριθμός επισκεπτών της Έκθεσης βρέθηκαν στο περίπτερο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και ενημερώθηκαν για την τουριστική Θεσσαλονίκη και τις δυνατότητες των τουριστικών της υποδομών ενώ πολλοί ήταν αυτοί που προμηθεύτηκαν τις ειδικές μάσκες VR για τα αξιοθέατα και τα μνημεία Unesco της πόλης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, εντυπωσιασμένος από την εφαρμογή για την Thessaloniki Virtual Reality ζήτησε στοιχεία και πληροφορίες ,εξετάζοντας την δυνατότητα να δημιουργηθεί αντίστοιχη εφαρμογή και στο Δήμο Αμαρουσίου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι επισκέψεις στο περίπτερο του Οργανισμού ήταν ομαδικές όπως αυτές της Τουριστικής Σχολής Πειραιά, από δημόσια ΙΕΚ και των εκπροσώπων σωματείων ταξί από διάφορες περιοχές της χώρας (taxiway, taxi Λάρισας κα).

Απρόσμενο ήταν το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης από την... Ινδονησία. Ο πρεσβευτής της Ινδονησίας, ήταν μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν το περίπτερο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και ζήτησε ενημερωτικό υλικό για τον θεματικό τουρισμό της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής. Εξέφρασε δε, την πρόθεσή του να επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη στα τέλη του μήνα προκειμένου να έχει συναντήσεις κι επαφές για τουριστικά θέματα.

«Η 2η Greek Travel Show πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για δεύτερη χρονιά από το κοινό και ο Οργανισμός Τουρισμού πέτυχε με την σειρά του στην δική του αποστολή να παρουσιάσει με επιτυχία τις τουριστικές δυνατότητες της Θεσσαλονίκης» σχολίασε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης- Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ κα Βούλα Πατουλίδου.

Ferry Adamhar, Πρέσβης Ινδονησίας