Skip to main content

Hyphen: Η βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη και οι προοπτικές της

Tέσσερις ιδρυτές και ανώτατα στελέχη ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων παρουσίασαν στη Θεσσαλονίκη την οδό της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Την οδό της βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης, των δυνατοτήτων, των προοπτικών και της ελευθερίας, που αυτή προσφέρει, παρουσίασαν στη Θεσσαλονίκη τέσσερις ιδρυτές και ανώτατα στελέχη ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων στο πλαίσιο εκδήλωσης του Executive MBA του City College (Διεθνές Τμήμα του University of Sheffield).

Το κοινό αποτελούνταν από στελέχη επιχειρήσεων που παρακολουθούν το Executive MBA, ενώ η εκδήλωση περιστράφηκε γύρω από το θέμα «My Journey to Me Inc. - Moving away from traditional employment».

Στο βήμα της εκδήλωσης βρέθηκε ο κ. Γιάννης Στεργής, Πρόεδρος της hyphen SA, ο οποίος επικεντρώθηκε στα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά και στον κώδικα προσωπικής ηθικής, που χρειάζεται να έχει όποιος την ασκεί.

Παράλληλα, επισήμανε πως στόχος της hyphen SA είναι σε 10 χρόνια να συνιστά έναν όμιλο, που στη συνείδηση των καταναλωτών θα αποτελεί έναν φορέα που διαμορφώνει τις διεθνείς τάσεις στη μη τυπική εκπαίδευση.

Αναφερόμενος στην επιχειρηματική δράση, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό στοιχείο η ύπαρξη ελευθερίας στην άσκηση της εργασίας και κυρίως στην λήψη αποφάσεων. Ωστόσο, υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης ειλικρινών σχέσεων με τους εργαζόμενους, που κάθε εργοδότης απασχολεί.

Στην ίδια εκδήλωση παρέθεσαν τις απόψεις τους και μαζί με τον κ. Στεργή απάντησαν στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων στο Executive MBA του City College, οι κ.κ. Julian Rawel, CEO της εταιρείας Market Echoes, Dr. Juergen Hedrich, Head of CO Production & Procurement, SAIETTA SA, UK και Δρ. Παντελής Αγγελίδης, Πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και Πρόεδρος της VIDAVO ΑΕ.