Skip to main content

Η 7η Ιατρική Έκθεση «Medic Expo» στη Θεσσαλονίκη

Από τις 30 Μαρτίου έως τη 1 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo στη Θεσσαλονίκη η 7η Ιατρική Έκθεση «Medic Expo», υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Από τις 30 Μαρτίου έως τη 1 Απριλίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo στη Θεσσαλονίκη η 7η Ιατρική Έκθεση «Medic Expo», υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια ανάπτυξης των εμπορικών σχέσεων σε όλη την Β. Ελλάδα, καθώς και την προσέγγιση εταιρειών από τις Βαλκανικές Χώρες.

 
Συγκεκριμένα, στόχος της έκθεσης είναι η πληρέστερη ενημέρωση επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας και των γειτονικών Βαλκανικών χωρών που ενδιαφέρονται για τον κλάδο των ιατρικών μηχανημάτων, του ιατρικού εξοπλισμού και των υπηρεσιών.
 
Επιπλέον, η έκθεση αποσκοπεί στην ανάδειξη νέων προϊόντων, στη διαμόρφωση νέων επιχειρηματικών σχέσεων, στην επίτευξη αποδοτικών συμφωνιών εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς και στην ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος από αγοραστές και αντιπροσώπους. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από την Παρασκευή 30 Μαρτίου έως την 1 Απριλίου από τις 10 πμ έως τις 8 μμ.
 
Την Medic Expo διοργανώνει η εταιρεία Compass Expo Ltd.