Skip to main content

Η αδρεναλίνη στα ύψη με τα νέα παιχνίδια του Αστερόκοσμου (φωτο+vid)

Παιχνίδια που έρχονται κατευθείαν από Ιταλία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θα τα βρείτε μόνο στον Αστερόκοσμο στο χώρο της ΔΕΘ-Helexpo.

Από τα ανατολικά μέχρι τα δυτικά της πόλης, κάθε Χριστούγεννα τα τελευταία χρόνια, όλοι θαυμάζουν τα μεγάλα φαντασμαγορικά παιχνίδια λούνα παρκ που εμφανίζονται στον Αστερόκοσμο, με τα πολύχρωμα λαμπιόνια τους.

Φέτος, το Magic Park, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του Αστερόκοσμου, έχει φροντίσει ώστε ο χώρος της ΔΕΘ-Helexpo να γεμίσει με νέα θεαματικά παιχνίδια, που έφτασαν κατευθείαν από Ιταλία.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μόνο για τους επισκέπτες του Αστερόκοσμου, έχει στηθεί το Panoramic Tower. Ένας πελώριος πύργος που ανεβάζει τα καθίσματα σε ύψος 25 μέτρων, και τα περιστρέφει σε ακτίνα 20 μέτρων, προσφέροντας μια αίσθηση μαγική σε όποιον ανέβει. Η θέα όλόκληρης της πόλης από ψηλά, καθώς οι κούνιες στροβιλίζονται προκαλεί ένα βαθύ συναίσθημα ευφορίας που όλοι θα θέλουν να το ζουν ξανά και ξανά. Και μπορούν, αφού με το εισιτήριο στον Αστερόκοσμο περιλαμβάνεται απεριόριστη πρόσβαση στο Panoramic Tower αλλά και σε ακόμη 16 παιχνίδια λούνα παρκ και στα δύο μεγάλα παγοδρόμια.

Όπως κάθε λούνα παρκ που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Αστερόκοσμος έχει ένα παιχνίδι που είναι μόνο για... θαρραλέους. Και αυτό είναι το Cyclone, το τεράστιο σφυρί ύψους 20 μέτρων, που περιστρέφεται με ταχύτητα κάνοντας πολλές διαφορετικές κινήσεις.

Έπειτα, υπάρχει το must για κάθε λούνα παρκ, που δεν είναι άλλο από το διασκεδαστικό Music Express. Πρόκειται για ένα roller τρένο που κινείται μπρος και πίσω με μεγάλη ταχύτητα, ενώ από τα ηχεία ακούγεται δυνατή dance μουσική. Κρατηθείτε γερά, νιώστε την ταχύτητα και χορέψτε στο ρυθμό της μουσικής.

Λίγο πιο πέρα υπάρχει το Tagada, το κλασικό «ταψί», στο οποίο μικροί και μεγάλοι επιδεικνύουν τις χορευτικές και ισσοροπιστικές τους ικανότητες καθώς αυτό περιστρέφεται γρήγορα.

Τέλος, στα μεγάλα παιχνίδια του Αστερόκοσμου περιλαμβάνεται και το υπέροχο Crazy Dance, με τα μεγάλα καθίσματα που περιστρέφονται και ανεβαίνουν ψηλά, πάλι υπό τους ήχους δυνατής dance μουσικής.

Για τους πιο μικρούς φίλους, υπάρχει το παραμυθένιο Carousel, ενώ στον στεγασμένο χώρο του στο περιπτέρου 13 θα βρει κανείς τα αγαπημένα Συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, τα Φλυτζάνια, τους Ταύρους, το Τρενάκι, τον Κεφάλα, το Convoy και το Τραμπολίνο.

Με όλα αυτά τα παιχνίδια, κάποια από τα οποία είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην Ελλάδα, ο Αστερόκοσμος, υπό τη διοργάνωση του Magic Park αναδεικνύεται αδιαμφισβήτητα στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας!

Αλλά μην ξεχνάτε, το χριστουγεννιάτικο πνεύμα κυκλοφορεί ελεύθερο μέσα στο Χωριό των Σκανδαλιάρικων Ξωτικών, η ευγενής άμιλλα διδάσκεται στα μικρά παιδιά στο Αθλητικό Πάρκο του Άη Βασίλη και, βέβαια, τα όνειρα συντηρούνται στον πάγο των δύο Παγοδρομίων.