Skip to main content

Η Aegean στήριξε τον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

H αεροπορική εταιρεία έδωσε την ευκαιρία σε δρομείς, είτε από τη Θεσσαλονίκη είτε από άλλες περιοχές της Ελλάδας να πάρουν μέρος στον αγώνα.

Η Aegean, ως Επίσημος Χορηγός στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ενθάρρυνε ακόμα περισσότερους δρομείς να πάρουν μέρος στον φετινό αγώνα!

H αεροπορική εταιρεία έδωσε την ευκαιρία σε δρομείς, είτε από τη Θεσσαλονίκη είτε από άλλες περιοχές της Ελλάδας να πάρουν μέρος στον αγώνα μέσα από διαγωνισμούς που πραγματοποίησε.

Ο 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, σε κλίμα ενθουσιασμού και με τη δυναμική συμμετοχή χιλιάδων δρομέων και κατοίκων της πόλης.

Η εκκίνηση για τα 21km δόθηκε μετά τη δύση του ηλίου στις 18:45 και στις 21:15 ξεκίνησε ο αγώνας των 5km. Οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης γέμισαν με δρομείς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι τον τερματισμό στο Λευκό Πύργο.

Συνολικά, περισσότεροι από 25.000 δρομείς έλαβαν μέρος στη διοργάνωση. Μαζί τους βρέθηκε και η AEGEAN Running Team που έδωσε δυναμικό «παρών».

«Η AEGEAN, στηρίζει τις μεγαλύτερες διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και διαδίδει το μήνυμα της άθλησης!», αναφέρει η εταιρεία.