Skip to main content

Η ΑΕΚ τρενάρει την ένταξη Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό

Το συμβόλαιο του 31χρονου παίκτη με την «Ένωση» εκπνέει στις 30/6 και οι άνθρωποί της δεν είναι διατεθειμένοι να τον διευκολύνουν... ούτε στο ελάχιστο

Δύο εβδομάδες αργότερα από την προγραμματισμένη πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τους «ερυθρόλευκους» ελέω… ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το «SDNA», παρότι οι Πειραιώτες έχουν ορίσει την «πρώτη» της νέας σεζόν για τις 15 Ιουνίου, ενώ στις 25 η ομάδα αναχωρεί και για το Ζέεφελντ και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ο διεθνής εξτρέμ δεν θα έχει τη δυνατότητα να ενσωματωθεί σε αυτή.

Ο λόγος είναι ότι το συμβόλαιό του με την «Ένωση» εκπνέει στις 30 Ιουνίου και μέχρι τότε δεν μπορεί φυσικά να συμμετέχει τυπικά στις δραστηριότητες του Ολυμπιακού, αφού μετά από όλα τα επεισόδια στο πρόσφατο σίριαλ, οι «κιτρινόμαυροι» επέλεξαν να μην κάνουν τη συγκεκριμένη διευκόλυνση ούτε τον παίκτη, ούτε στους «ερυθρόλευκους»

Έτσι, ο 31χρονος παίκτης αναμένεται να βρεθεί στην Αυστρία από 1η Ιουλίου όταν και τίθεται σε ισχύ το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τότε βεβαίως δεν πρόκειται να κάνει διακοπές, αλλά θα ακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που θα έχει πάρει από τον Πέδρο Μαρτίνς και το τεχνικό τιμ του.