Skip to main content

Η Αλεξάνδρειος Φλόγα φτάνει το Σάββατο στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Η διαδρομή της λαμπαδηδρομίας θα πλαισιώνεται από παιδιά των ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλεϊ. Θα καταλήξει στις 16:00 στην πλατεία δημαρχείου

Τη φλόγα του 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος», της μεγαλύτερης αθλητικής και κοινωνικής διοργάνωσης της Μακεδονίας, υποδέχεται ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, διοργανώνοντας για 5η συνεχή χρονιά λαμπαδηδρομία στους κεντρικούς δρόμους του δήμου.

 Η υποδοχή της «Αλεξανδρείου Φλόγας», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 15.40 από τη συμβολή της οδού Μοναστηρίου με Α. Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό, όπου αθλητές του δήμου που διακρίθηκαν την αθλητική περίοδο 2016-2017 θα τη μεταφέρουν διαδοχικά, διασχίζοντας τις οδούς Εθνικής Αντιστάσεως – Κατσαντώνη - Μ. Αλεξάνδρου – Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Η διαδρομή της λαμπαδηδρομίας, η οποία θα πλαισιώνεται από τα παιδιά των ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλεϊ του δήμου, θα καταλήξει στις 16:00 στην Πλατεία Δημαρχείου Εύοσμου, όπου ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας θα ανάψει το βωμό υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

«Με κάθε επισημότητα και τιμή – όπως αρμόζει στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης μας – ο Δήμος μας θα υποδεχτεί και φέτος την “Αλεξάνδρειο Φλόγα” του Μαραθωνίου. Τη φλόγα της ειρήνης, της αλληλεγγύης, της ευγενούς άμιλλας και όλων εκείνων των αρετών που κλείνει μέσα του ο αθλητισμός. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι το παρόν μας στη μεγάλη αυτή ιστορική διοργάνωση της Μακεδονίας μας, που ειδικά φέτος έχει ένα ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα», τονίζει ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας.