Κυριακή 24 Ιουνίου 2018
x

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΛΙΑΚΟΥ

Τι δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης αλλά και η ίδια η πρώην πλέον αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων.

Ανακοίνωση για την παραίτηση της αντιδημάρχου Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Λίνας Λιάκου, εξέδωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Όπως γνωστοποιείται, η κυρία Λιάκου θα αναλάβει τη θέση της Περιφερειακής Διευθύντριας για την Ευρώπη και Μέση Ανατολή στον οργανισμό των «100 Ανθεκτικών Πόλεων» (“100 Resilient Cities”), με έδρα το Λονδίνο.

Υπενθυμίζεται ότι την παραίτησή της από τη θέση της δημοτικής συμβούλου υπέβαλε στον Γιάννη Μπουτάρη, η κυρία Λιάκου, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να την κάνει αποδεκτή (δείτε εδώ).

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Θέλω να συγχαρώ τη Λίνα Λιάκου για τη σημαντική θέση που αναλαμβάνει, η οποία συνιστά προσωπική επιτυχία και ταυτόχρονα αντανακλά την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης ως μέλος του δικτύου ‘’100 Ανθεκτικών Πόλεων’’. Την ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια και της εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα, μέσα από τα οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στην πόλη».

Από την πλευρά της, η Λίνα Λιάκου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι βέβαιη ότι και από τη νέα μου θέση θα έχω τη δυνατότητα να συνεχίζω να υποστηρίζω την πόλη μας, ενώ θα μπορέσω να μοιραστώ με άλλες 22 πόλεις, την εμπειρία, τη γνώση και την αντίληψη που απέκτησα γύρω από την τοπική αυτοδιοίκηση, στη διάρκεια της θητείας μου στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την αφοσίωση και την ανιδιοτελή προσφορά του στην πόλη και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, καθώς και όλους  τους συνεργάτες μου, εντός και εκτός Δήμου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ